Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаПразник в Дупница! Президентът на СК "Патриот" Кирил Чакъров празнува рожден ден,...

Празник в Дупница! Президентът на СК “Патриот” Кирил Чакъров празнува рожден ден, изненадаха го с торта и колаж

Като видиш любовта на децата в очите, разбираш, че всички усилия имат смисъл, сподели треньорът

Президентът и главен треньор на СК „Патриот“ Кирил Чакъров бе приятно изненадан от своите възпитаници за рождения си ден.
Както обикновено, специалистът пристигна в залата на клуба малко след 17 часа за поредните тренировки и не подозираше, че децата са му подготвили сюрприз.

Малки и по-големи кикбоксьори се бяха наредили и очакваха треньора си, за да му подарят колаж с най-различни снимки. На изненадата бяха изобразени незабравими моменти от различни състезания, в които наставникът неизменно е бил до състезателите си. По средата пък беше написано „За най-добрия треньор! От лъвовете на СК „Патриот“.
Другият подарък беше торта с боксови ръкавици, на която беше извезано „Честит рожден ден! Обичаме те!“. Докато му я поднасяха, всички в залата пееха Happy Birthday.
Президентът на СК „Патриот“ също се бе подготвил подобаващо и почерпи всички с различни сладки изкушения.
След това както треньорите, така и младите надежди на кикбокса продължиха с тренировката в приповдигнато настроение. Телефонът на Кирил Чакъров пък не спираше да звъни през целия ден. Отвсякъде специалистът получаваше пожелания за здраве, късмет и много бъдещи успехи.
„Много съм щастлив от изненадата. Наистина не очаквах това. Предполагах, че децата и колегите ще ме поздравят, но останах без думи от подаръците. В такива моменти виждаш, че всичко, което правиш, има смисъл. Като видиш любовта на децата в очите и уважението, което изпитват към теб, разбираш, че всички усилия имат смисъл. Дано всички да сме живи и здрави и да продължаваме с успехите. Казах и на децата, че най-големият подарък са медалите и постиженията, които те завоюват“, каза пред „Вяра“ щастливият рожденик.

Димитър ИКОНОМОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular