Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаПребитият в Бобошево дупничанин е стабилизиран, има арестуван

Пребитият в Бобошево дупничанин е стабилизиран, има арестуван

Пребитият в бобошевска механа дупничанин вече е контактен и състоянието му е стабилизирано. Той бе приет в болница в Дупница с временна опасност за живота, след като беше пребит в събота. До неприятния инцидент се е стигнало след спор в механа в Бобошево между него и още няколко мъже.

По неофициална информация за побоя е задържан бивш спортист от Бобошево с инициали К.К. От полицията издирват още двама, съпричастни със случая.

От частната болница “Св. Иван Рилски 2003” съобщиха, че пострадалият Найден Н. е приет с комоцио, отоци и синини по цялата глава. Направен му е скенер, който показва и няколко счупени ребра. Има и травма в лумбалната област, съобщи управителят на болницата д-р Ени Лефтеров. Той обясни още, че приетият Найден дълго време е бил с повръщане, главоболие и гадене, вероятно следствие от комоциото. В понеделник ще му бъде направен нов скенер. Предстои да бъде разпитан за инцидента от полицията.

Найден е син на учителско семейство от Дупница. Преди години брат му загуби живота си в трафопоста на недостроената пречиствателна станция над дупнишкото село Самораново.

RELATED ARTICLES

Most Popular