Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаПриродозащитници хранят бездомни животни в Дупница

Природозащитници хранят бездомни животни в Дупница

Природозащитници от Дупница стартират кампания в помощ на бездомните кучета и котки в студеното време. Инициативата им е под мотото „Дари хляб и топлина”.

Една филийка хляб за бездомното куче

Екозащитниците от фондация ”Природните чудеса на България” изпратиха снимки на бездомни  животни от квартал „Подина”, зарадвани с филийки хляб. „Да подадеш хляб на прегладняло кученце и котенце, е истинско благородство”, категорична е Дени Милева от фондацията.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Познавам 2 жени, пазаруващи всеки ден от мен в магазина в които работех. Едната всяка вечер купува 7 кренвирша, другата 2 пакета гранули, за да хранят бездомните животни в района, но никога не съм ги чула да парадират с това, а го правят от годни ( поне аз от 2 и половина го знам). Питала съм ги каква им е файдата, и тази с кренвиршите ми отговори, че нито пие,нито пуши и можела да си позволи да се порадва на една кучешка или котешка усмивка …. Адмирации за което ! Решението не е по време на кампанията да минем да купим по един хляб и да ги нахраним- другата седмица те пак ще бъдат гладни !!! Хората имащи власт и работещите в тази сфера нека се замислят, стига са си седяли по цял ден на топличко зад бюрата !!!!

Comments are closed.

Most Popular