Monday, May 6, 2024
HomeРегионПерникПриятелката на прокурорския син от Перник пребила момиче от ревност

Приятелката на прокурорския син от Перник пребила момиче от ревност

Боряна Рангелова искала да спаси прокурорския син от агресивното му поведение, а той нея – от дрогата и контактите с наркодилъри. Това става ясно от разпитите на разделената двойка пред съдия и твърдения на техни близки от Перник, пише 24 часа.

Миналата седмица прокуратурата внесе в съда поредно дело срещу Васил Михайлов – трето за по-малко от година.

То започва изненадващо през септември с жалба на приятелката му Боряна, че любимият я плаши с убийство. По-късно в разпитите си казва, че причината е неговото желание да изтърпява мярка “домашен арест” в нейната квартира, а тя била против.

Така приключва сложната пернишка любовна история, която ще стане публична в храма на Темида. Обвинителният акт срещу Васил Михайлов за закани с убийство към Боряна Рангелова вече е в Районния съд в Перник. За предишните две дела срещу него за телесни повреди и закани съдиите масово си дадоха отвод и в крайна сметка едното се гледа в Сливница, а другото – в София.

Васил е клиент на прокуратурата и съда отскоро. Но любимата му Боряна Рангелова е подсъдима още от 2020 година, далеч преди Михайлов да се озове в ареста

Делото срещу нея и още двама души е за едро хулиганство. След 22 заседания Боряна е оправдана. Това се случва на 1 декември, уточняват от районния съд в Перник.

Съдия Владимир Ненков още не е написал мотивите си и не е ясно дали  прокуратурата ще обжалва пред Окръжния съд. Делото срещу Боряна приключва само 5 дни преди прокуратурата да внесе обвинителния акт срещу бившия ѝ приятел Васил Михайлов, и то по нейни показания.

Боряна Рангелова се оплака от Васил Михайлов през септември. Два месеца по-рано, докато той е в ареста, младата дама напада и пребива нейна връстничка от Перник.

След инцидента Оля е с подуто от ударите лице и дори е публикувала снимка в инстаграм. Според нея причината за побоя са съмненията на Боряна, че Оля  има връзка с Васил.

Пострадалата подава жалба в полицията в Перник, където случаят се проверява, но още няма повдигнати обвинения от прокуратурата.

Ревност към половинката си е проявявал и Васил Михайлов.

По делото срещу него в София част от пострадалите са били клиенти на заведение. Там са разпускали Васил и Боряна. Той вижда ситуация, при която един от тях прегръща любимата му през тялото. В следващите секунди цялата компания се превива от болка на земята.

RELATED ARTICLES

Most Popular