Sunday, May 5, 2024
HomeОживлениеПрофесионална техническа гимназия в Сандански изпрати абитуриентите на скромно тържество

Професионална техническа гимназия в Сандански изпрати абитуриентите на скромно тържество

Професионална техническа гимназия-Сандански изпрати своите абитуриенти със сълзи на радост и мъничко тъга. Заради обстановката с новия коронавирус тържеството бе скромно, но въпреки това изпълнено с много вълнение. Церемонията се проведе в двора на учебното заведение, като абитуриентите бяха изпратени тържествено и със сладка питка. Колективът на гимназията се раздели със своите дванадесетокласници от випуск 2020 и зрелостниците официално получиха своите дипломи и удостоверения.

Любимите преподаватели и директорът на Професионалната техническа гимназия им пожела попътен вятър и много лични и професионални успехи.

По-късно на бала си абитуриентите блеснаха с прекрасни тоалети. Преподаватели и роднини се просълзиха при вида на младите хора, устремени към новата страница на своя живот. Дамите се отличиха с ефирни рокли и разшокни прически. Някои от момчетата пък избягаха от строго официалния стил и се отдадоха на празненството със сърце и душа. На бала не липсваха и атрактивни автомобили, окичени с балони, които създадоха още повече настроение.

RELATED ARTICLES

Most Popular