Saturday, May 4, 2024
HomeРегионИхтиманПърва копка за началото на нов европроект в Ихтиман

Първа копка за началото на нов европроект в Ихтиман

Стартира работата по проекта „Реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа в град Ихтиман, община Ихтиман“, от „Европейският земеделски фонд за развитие на селските райони: Европа инвестира в селските райони“, включващ ремонтни дейности на улиците „Св. св. Кирил и Методий“, „Архимандрит Генадий Ихтимански“ и „Самуил“. Това съобщиха от общинската администрация.

Възстановяването започва от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ (площада при МБАЛ Ихтиман), където ще бъде направена първа копка на 27-ми май (четвъртък) от 11:00 часа. Улиците ще бъдат затваряни поетапно, а гражданите ще бъдат информирани за графика на асфалтиране.

Трите улици ще бъдат асфалтирани, като освен пътна настилка, ремонтът ще включи пълно възстановяване на тротоарите и бордюрите. Ще бъдат затваряни поетапно, а гражданите ще бъдат информирани за графика на асфалтиране.

От Общинска администрация отправяме апел към жителите на града, когато видят пътно-строителната техниката да се позиционира на техните улици, да съдействат и да освободят улиците от превозни средства и материали, които биха затруднили полагането на асфалт, призоваха от кметството в Ихтиман.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Натрупаните милиарди държавни дългове за последните 10 години от последния пирон в ковчега герб предстои да ги погасяват на ромите поколенията в гетата, оттук нататък който и да дойде на власт предстои да ги събира тия пари от техните супер успешни и съвременни модерни високотехнологични бизнеси работещи на светло и без да им спира тока почти всеки ден по няколко пъти от НАД 10 ГОДИНИ, 21 век, ЕС, в кв Изток. НАПЪЛНО БУКВАЛНО.

Comments are closed.

Most Popular