Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаРадослава Чеканска: За развитието на едно общество се съди по отношението му...

Радослава Чеканска: За развитието на едно общество се съди по отношението му към хората в неравностойно положение

За развитието на едно общество се съди по отношението му към хората в неравностойно положение и подкрепата на държавата и общността към тях, техните семейства и близки.

Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Радослава Чеканска.

„Днес имах възможността отново да разговарям с членове на Клуба на инвалидите, потребители към Дневен център за рехабилитация на възрастни лица с увреждания в Дупница и представители на Съюза на слепите от областите Кюстендил и Благоевград.

В продължение на 2 години държавата и управляващите абдикираха от проблемите на цялото ни общество, а грижата към хората с увреждания бе прехвърлена на общините, местните специалисти, обществения сектор и най-вече на собствените им семейства.

Тази седмица община Дупница стартира изпълнението на договор по проект „ Грижа в дома в община Дупница”, благодарение на който възрастни и хора с увреждания ще получават допълнителна помощ и подкрепа от специалисти. Това е поредният социален проект, с който общината застава зад нуждите на уязвими групи.

Убедена съм, че след 2 април ГЕРБ- СДС ще поеме отново управлението на страната, защото стабилна България е не просто лозунг, а гаранция за по-добро качество на живот на всеки един човек, семейство и колектив в нашата общност.

Благодаря на всички за поканата, топлото посрещане, споделените надежди и очаквания за общото ни бъдеще! За мен ще бъде чест да ви представлявам!“, посочи още Чеканска.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

RELATED ARTICLES

Most Popular