Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионПерникРазбиха апартамента на кмета на Перник Станислав Владимиров

Разбиха апартамента на кмета на Перник Станислав Владимиров

През това време семейството е гостувало на роднини

 

Разбиха апартамента на досегашния кмет на Перник Станислав Владимиров, съобщи самият той.

Жилището, в което Владимиров живее със съпругата и малкото си дете, се намира на първия етаж в блок в квартал “Твърди ливади”. В момента на извършване на деянието в апартамента, който е около 60 кв.м., не е имало никой, тъй като през уикенда семейството е гостувало на роднини. Установили са „погрома“, след като са се прибрали в неделя по обяд.

„Детето бутна врататаи тя зейна. Беше отключена. Преди това забелязах, че входната врата на блока, която се заключва с чип беше с разбита ключалка.200 лева са взети и гривна от сватбата.Аз в дома си не държа нито пари, нито ценни неща. Домът ни е малък – хол, кухня и спалня, живеем в голям блок, където съм живял целия си живот, имаме детски играчки, а не скъпи вещи“, разказа Владимиров пред местния сайт Zapernik.

Градоначалникът е дал показания в полицията.

„Тези, които разбиха дома ми не са си тръгнали по-богати от него! Те посегнаха на семейството ми, на личното ми пространство. Домът и семейството на моята сила, и затова боли най-много. Нямам представа какво са очаквали да намерят – скрити документи или компромати! Пари, бижута! Всичко е обърнато наопаки. Наивно е да смятам, че всичко е нелепа случайност. Имам врагове явно – но това няма нито да ме промени, нито да ме сплаши. Напротив – амбицира ме още повече да следвам принципите и позициите си“, заяви Станислав Владимиров пред Perniknews.

Той бе категоричен, че най-вероятно е бил следен, за да е сигурно, че няма никой в апартамента.

На въпрос дали според него взломът е политическа поръчка или криминален случай, Владимиров отговори: „Не мога да знам. Но защо разделяте политиката от престъпността? В България до голяма степен тя се е сляла“.

RELATED ARTICLES

Most Popular