Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБанскоРазложкото село Баня приюти лудите глави от „Ол инклузив”

Разложкото село Баня приюти лудите глави от „Ол инклузив”

Дългоочакваният пети сезон на хитовата семейна комедия „All Inclusive” ще направи своя дебют на 30 септември в ефира на NOVA, съобщиха от медията. Любимите герои отново ще заредят зрителите с много настроение и ще ги отведат на ваканция в китното село Баня, сгушено между три красиви планини – Рила, Пирин и Родопите. Сцена на снимките е бил и Гранд хотел Терме, научи Bgtourism.bg.

В сезона на истината семействата ще разбулят важни тайни, останали дълбоко скрити досега. Този път почивката им ще бъде непланирана и ще ги изненада с неочаквани събития, които ще преобърнат изцяло живота им. Ще има щури съревнования, весели и трогателни моменти, но и съвсем неочаквана нова любов.

Стари приятели и опоненти от миналото ще се появят на хоризонта, разбърквайки до неузнаваемост плановете на Чобанови и Сиромашки. В търсене на истината, героите ще се сблъскат с множество комични препятствия, свързани с необратими промени. Какво ще открият за себе си, предстои да стане ясно от 30 септември, събота, от 20:00 ч.

Наред със забавните ситуации, в които попадат семействата, поредицата ще се фокусира върху темите за доверието, връзката между поколенията и радостта от живота, която може да бъде открита в малките неща и най-вече в отношенията с близките.

В новите епизоди на комедийната поредица зрителите ще видят любимите актьори Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, София Маринкова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. На линия ще бъде и детската, вече пораснала банда, с участието на Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов. Към основния каст на “All Inclusive” 5 се присъединяват Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев.

Продуцент на “All Inclusive” е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е създадена от композитора Марио Балтаджиев.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular