Friday, May 3, 2024
HomeОбществоСветът на Мили! Седмицата на желанията

Светът на Мили! Седмицата на желанията

И , ето че вече наближават последните няколко дни от 2020 година!  Тези дни са наистина вълшебни, защото тогава предстоят празници, усмивки и пожелания. Пиша днешната публикация, докато над главите ни грее витлеемската звезда.

Аз се помолих за всички ни, пожелах здраве, късмет и успехи. Пожелах си още планетата да се изцели от лошата енергия и да ни донесе радост. Сигурна съм, че тази година сложи тежък отпечатък в живота на всичките ни. Лично за мен това беше най – тежката година с най – лошите ситуации. Но въпреки всичко мина! Край ! Това беше!

Тази високосна година приключи. Впрочем, като се замисля, винаги на високосна година се случват лоши неща. И, заради това вече на всяка следваща високосна ще бъда на щрек и много внимателна. Бъдете и вие така.

Този четвъртък ще бъде специален. Днес е Бъдни вечер! На този ден има една специална енергия. Красива и уютна. За съжаление много деца и възрастни хора са без роднини. Мечтая си някой ден да направя най-голямата трапеза за Бъдни вечер на света и да поканя всеки, който си няма никого, за да празнуваме като семейство. Преди всичко ние сме човеци, с едни и същи чувства, сърца и мисли. Ако зависеше от мен, няма да има нито един гладен човек или животинка на улицата. Зная че много пъти сте чували подобни  думи от хора, които все пак забравят какво са обещали. Но аз мога да свидетелствам за един човек , който не забрави за думите си – това е майка ми ! Да , тя е моя чист пример. Тя създаде приют, тъй като в нашия район има много бездомни кучета. И , за да няма насилие върху животните и нападнати хора , майка ми се погрижи за животинките. Аз пък искам да се погрижа за хората. Вече имам нагледен пример. Не случайно са казали, че децата взимат примери от родителите си.

В дните, които предстоят не предприемайте нищо. Тези дни са за хубави емоции и равносметка. Направете си бърз анализ от последната една година и подгответе новите мечти и желания за предстоящата година. Готиното при мен е, че в първия месец на новата година ще стартирам с 1 година по мъдра умна и жадна за успехи. Да, през януари съм рожденичка. Още от сега си запишете датата 26 – ти януари и не забравяйте да ми честитете! Определено ще направите деня ми специален.

Ще споделя целите си с вас, като ми обещаете и вие да си поставите цели за новите 365 страници от вашия живот.

Цел номер 1.  Всеки ден водене на дневник. Ако, искате да бъдете успешни, хубаво е всеки ден да пишете в дневник с мини цели за през деня, да водите отчет какво е свършено и какво предстои. Така ще има реална представа как вървите и как се развивате.

Цел 2. Всеки ден тренировки! Просто не искам да прекъсвам веригата. Аз имам проблем с тренировките. Често ги пропускам. И, за да разреша този проблем всеки ден започвам да тренирам. В тренировките включвам  йога, пилатес , медитация , фитнес до-о-о-о само едни простички коремни преси за 1 минута. Целта ми е ДА НЕ прекъсвам веригата на тренировки, а не да се състезавам. Цел 3. Здравословен начин на живот. Това е ясно и тази цел трябва да фигурира във всекидневието на всеки от  вас.

Цел 4. От финансова гледна точка просто искам да стана независима. Писна ми да ходя на интервюта. Писна ми да работя за някой друг. Писна ми! Във свят пълен с възможности е срамота човек да не следва мечтите си. Отдавна не сме в комунизма, за да нямаш право на избор. Вече човек сам преценява дали желае да бъде беден или богат. Желая да създам най – хубавия и приятен блог, защото аз съм писател. Искам да продължа да пиша и това стане моя професията. Днес е модерно да наричат писателите блогър, копирайтър, фрийлансър. Отделно, също така искам да помогна на всеки, който желае да извоюва нов източник на доходи , да го въведа в магическия свят на криптотърговията. Някой ден ще стана милионерка. Хубаво е човек да си вярва.

И последна цел. Искам да помагам.  “Човек, който дава винаги ще има!“,  е един от моите любими цитати. Ако, можех да отърва всички хора от злоба, омраза и ненавист, светът щеше да стане съвършен. Но, за съжаление НЕ СЪМ магьосник. Но, нищо не ми пречи  ПОНЕ да се опитам да стана Господарката н-а-а-а-а …. ДОБРОТО!

И така , прекрасни читатели това бяха моите цели. Дано не съм Ви отегчила много. Надявам се да съм ви надъхала да бъдете мотивирани и безмилостни към вашите цели. Ще се радвам да ми напишете какви са вашите мечти и заедно да си даваме кураж по пътя към успехите. Ако, нямате план как да ги осъществите , мога да ви помогна. Спокойно! Не взимам комисионни , както повечето консултанти (смея се). За мен е най – важно отношението и приятелството с вас.

Желая много благословия на вашите семейства здраве и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  приятели.

С най – топли прегръдки

и искрени пожелания

Ваша Мили

RELATED ARTICLES

Most Popular