Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБлагоевград„Септември” (Симитли) започна подготовката с 24-ма футболисти, на проби пристигна бразилец

„Септември” (Симитли) започна подготовката с 24-ма футболисти, на проби пристигна бразилец

Наставник на отбора е Иво Тренчев. Антон Иванов ще бъде кондиционен треньор. А Станислав Бачев и Костадин Кацимерски ще бъдат помощник-треньори

24-ма футболисти се събраха за първа тренировка на симитлийския тим. Свещеник благослови началото на подготовката на момчетата от „Септември” (Симитли).

На стадион „Септември“ се събраха футболисти и целият спортно-технически щаб. За официалния старт на подготовката с футболистите бяха и кметът Апостол Апостолов, и председателят на Общински съвет-Симитли Владимир Христов.

Попът поръси футболистите със светена вода, след което се строиха за първа подготовка.

Отборът на „Септември” (Симитли) започва подготовката за полусезона с нов треньорски щаб. Наставник на отбора е Иво Тренчев. Антон Иванов ще бъде кондиционен треньор. А Станислав Бачев и Костадин Кацимерски ще бъдат помощник-треньори.

В отбора на проби пристигна ново момче – Даутон от Бразилия.

„Бразилецът ще изкара пробен период и ако бъде одобрен от треньорския щаб, ще остане и за в бъдеще при нас. Очакваме Филип Димитров да остане до баража с досегашния си отбор „Септември” (София) и след това да заиграе при нас. Водят се разговори с още футболисти, но засега техните имена и клубове няма да съобщаваме”, казаха от отбора.

Братята Чарли и Дани Тейлър ще продължат да играят за „Септември”, но не бяха на първа тренировка, тъй като все още са под карантина.

Напомняме, че за лятната си подготовка „Септември” (Симитли) уреди 4 контролни срещи. Четири контролни срещи са уточнени до момента. Това са:

На 20 юни срещу ЦСКА-1948;

На 24 юни срещу „Струмска слава” (Радомир);

На 1 юли срещу „Хебър” (Пазарджик) в Разлог;

На 18 юли срещу „Пирин” (Разлог)”, сподели изпълнителният директор Пламен Скендерски.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular