Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградСептември (Симитли) изненада Оборище на стадиона в Сарая

Септември (Симитли) изненада Оборище на стадиона в Сарая

Ташко СУЛЬОТОВ

Септември (Симитли) с първа победа като гост  – взе трите точки в Панагюрище след победа над Оборище с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Кристиян Михайлов.

През първата част на срещата, играна на стадиона в Сарая, старши треньорът на гостите Стефан Гошев извърши две принудителни смени. На мястото на Милен Войнов в игра влезе Росен Петров, а Лазар Еринин замени Лъчезар Давков.

Наставникът на Септември Стефан Гошев сподели след мача: „Доволен сме от играта на момчетата. Всички искахме победата в този мач, като футболистите, на които гласувах доверие, дадоха всичко от себе си на терена. Разгърнаха потенциала си докрай и така се стигне до победата. Жалко, че в самия край на мача Димитър Митев получи втори жълт и естествено червен картон“.

Президентът на Оборище Илия Анчев сподели, че през първата част на срещата на шест пъти отблизо футболистите на тима им не са могли да огорчат вратаря на Септември Александър Марковски. „През второто полумреме на няколко пъти топката се разхождаше по голлинията, но ударите на Васил Тачев и Кристиян Димитров не бяха точни. Много хубав гол от 25-26 метра отбеляза Кристиян Михайлов от гостите. Пропуски, пропуски, пропуски на Васил Тачев, Георги Кременлиев, и кой ли не още… Два червени картона показа главния съдия Светослав Михайлов на Николай Димитров от нашия отбор и Димитър Митев от гостите. При победа футболистите ни щяха да получат премия от 200 лева всеки”, допълни Илия Анчев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular