Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБанскоСкиор номер 1 на България  подписа с Банско

Скиор номер 1 на България  подписа с Банско

Най-добрият български скиор-алпиец Алберт Попов подписа договор за сътрудничество със Ски център Банско. Договорът беше връчен на Попов от Иван Обрейков, маркетингов директор на “Юлен”.

“Надяваме се, че този договор ще даде на Алберт да има сигурността за съвместна работа във всеки един аспект, заяви Обрейков.

“Помощта е много навременна, защото се намираме в един сложен сезон. Наистина съм много благодарен на Ски център Банско за договора, който подписваме, каза от своя страна Алберт Попов. Като част от договора той ще носи на екипировката си логото на Банско на всички състезания и събития.

За първи път състезанията за Световната купа в Банско, насрочени за 27 и 28 февруари, ще преминат без публика. Това се прави, за да гарантира максимална сигурност и предпазане от коронавирус на всички участници, съобщиха от Българската федерация по ски.

До момента за СК в Банско заявки за участие са дали 72-а състезатели от 22 страни. В стартовете за младежкото световно са изпратили 92-а скиори от 44 нации.

Подготовката на пистите в зимния ни курорт е поверена на повече от 200 души. Същинската част започва на 14 февруари.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular