Thursday, May 2, 2024
HomeАктуално от днесСпипаха сина на бившия кмет на Дупница д-р Пламен Соколов с кокаин

Спипаха сина на бившия кмет на Дупница д-р Пламен Соколов с кокаин

Заедно с Петър Соколов е задържан и Венцислав Крумов-Свинята

Задържаха сина на бившия кмет на Дупница д-р Пламен Соколов с кокаин, научи „Вяра”.

При среднощна акция на полицията той и негови приятели са установени в гараж при  квартал „Байкал”, в близост до къщата  на фамилия  Соколови. Заедно с Петър Соколов е задържан и Венцислав Крумов, известен с прозвището си Венци Свинята. Венцислав Крумов е стар познайник на органите на реда, многократно установяван за употреба и разпространение на наркотици. У него пък е намерено амфетамин.   Количеството кокаин иззето от полицията е било на масата, където компанията преди това  „се е черпела” с наркотичното вещество.

При направения анализ прахообразната субстанция е реагирала на кокаин. По случая е образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Петър Соколов е стоматолог по професия и развива собствена частна стоматологична клиника в град Пловдив. Той завърши образованието си в Украйна, където придоби специалност по дентална медицина. С помощта и финансовия гръб на родителите си, се установи в град Пловдив, където осъществява своята практика. Д-р Пламен Соколов бе кмет на Дупница в периода 1997-1999 година. Той е ортопед и собственик на медицински център в Дупница. Съпругата му д-р Кармелита  Кацарска е един от най-уважаваните лекари в Дупница и Благоевград.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

Comments are closed.

Most Popular