Saturday, May 4, 2024
HomeРегионКюстендилСрути се част от оградата на болницата в Кюстендил

Срути се част от оградата на болницата в Кюстендил

Болницата в Кюстендил трябва да възстанови срутила се от дъждовете част от оградата, както и да почисти от натрупан с години боклук в участъка, коментират минувачи по улицата в съседство. Мястото по тротоара е обезопасено с ленти и трябва да се заобикаля.

Част от оградата се срутила при дъждовете преди дни, в понеделник строителната група на болницата и с помощта на Общината ще трябва да я възстонови, каза експертът при управлеине при кризи към Кметството Ивайло Чалъков:

“Сега, в понеделник, утрешния ден. Там си имат работна група, защото то се пада в сервитута на Многопрофилна болница за активно лечение “Д-р Никола Василев”, те ще си вземат отношение да си възстановят цялата работа. От преовлажняването бетоновата колонка е подбила, паднала е и е повлякла едно железно платно близо до парното, където има един комин, на ъгъла на болницата, края на болницата”.

Минувачи, живеещи в квартал “Герена”, коментират, че от десетилетия покрай оградата се натрупва боклук. Вероятно и под тази тежест оградата се е срутила, така, че заедно с възстановяването ѝ болницата трябва да почисти и този участък.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular