Friday, May 3, 2024
HomeОживлениеСъветникът Димитър Тренчев от Разлог почерпи колегите си в ОбС за второ...

Съветникът Димитър Тренчев от Разлог почерпи колегите си в ОбС за второ дете, призна: Майката Гергана е добре, избрахме за бебето името Виктория

Общинският съветник Димитър Тренчев почерпи колегите си от местния общински съвет в Разлог, кмета инж. Красимир Герчев и председателя на ОбС Мария Копанарова след проведената сесия в четвъртък за най-новата и най-прекрасната придобивка на семейството му – дъщеричката Виктория. Второто дете на Тренчев се е родило на 15 юни с тегло 3 550 гр. и дължина 53 см. То е здраво, майката Гергана също е добре, разказа щастливият баща и благодари на лекарите в болницата, които са се справили  перфектно. „Много сме доволни, отношението на лекарите бе добро, там работят отлични професионалисти“, разкри впечатленията си от обслужването на медиците от болницата в Разлог общинският съветник.

Димитър Тренчев почерпи с луканка, ядки, сладки, бонбони, уиски и безалкохолно съветниците и получи много поздрави за здраве на дъщеричката и цялото семейство, и пожелания догодина за братче или сестриче на момиченцето.

Валери Борисов

RELATED ARTICLES

Most Popular