Friday, May 3, 2024
HomeРегионСапарева баняСъс силна и категорична подкрепа Калин Гелев и листата на ГЕРБ в...

Със силна и категорична подкрепа Калин Гелев и листата на ГЕРБ в Сапарева баня дадоха старт на кампанията си

Благодаря за подкрепата, която за пореден път показвате. ПП ГЕРБ е нужна на Сапарева баня и Сапарева баня е нужна на ГЕРБ. С тези думи Калин Гелев – градоначалникът с два успешни мандата задгърба си, откри предизборната кампания пред стотиците сапаревобанци, дошли да подкрепят него и екипа му за нов мандат. Събитието започна с водосвет за здраве и благоденствие за жителите на Сапарева баня, отслужен от отец Райко Ваклин. Преди това, в храма “Св. Никола” отец Филибев отслужи благословия за здраве и успех на кандидатите от ГЕРБ.

В обръщението си Гелев подчерта, че в курортната община са влезли над 35 млн. лв. инвестиции,благодарение на които Сапарева баня е подобрила своята инфраструктура и е все по-привлекателно място за живот.

Калин Гелев изказа благодарности на народния представител Радослава Чеканска, която бе сред гостите на събитието, за оказаното съдействието във връзка с ремонта и обновяването на училищния двор.

Народният представител Христо Терзийски също уважи откриването. Гелев посочи, че благодарение на депутата се е осъществил ремонтът на Гейзера и на отсечката по пътя за Ресиловския манастир.

Сред гостите бяха и проф. Бистра Димитрова и Даниела Димитрова. “Благодарение на двете дами, в момента се борим Сапарева баня да стане курорт от национално значение”, подчерта досегашният кмет.

Като съвсем нова придобивка за жителите на Сапарева баня Гелев посочи обновения фонтан пред сградата на Общината, както и градинките в района на Гейзера и парка “Н. Хайтов”. Предстои откриването на нова градинка и в с. Ресилово.

В отчета за дейността си, кандидатът за кмет отбеляза, че при заварени 50 категоризирани обекта през 2015 г., днес са над 250 категоризираните туристически обекта. Вече има и 4-звездни хотели, два от които в Паничище. “Старали сме се да развиваме не само туризма, но също икономическия и социалния живот в общината. Раздали сме над 50 разрешителни за минерална вода. Обновили сме детски градини и училището”, припомни Гелев.

“Ние не сме хора, които ще разрушаваме или пречим да се изгради нещо ново и хубаво. Винаги сме работили и ще продължаваме да работим за Сапарева баня. Изборите идват и си заминават, важното е да останем хора и да не се срамуваме, когато се срещаме после”, подчерта Гелев и изказа специални благодарности на екипа си от местната администрация, които винаги са стояли плътно до него.Калин Гелев представи и кандидатите за кметове на трите села: Катя Пехливанска за с. Сапарево,Йордан Куйов за с. Овчарци и Мариана Доцина за с. Ресилово. Кандидатите за общински съветници също поздравиха своите съграждани и посочиха основните приоритети, по които ще работят, ако бъдатизбрани. В листата за съветници са: Любомир Георгиев, Николай Мертекчийски, Иван Куйов, Калин Базиргянов, Евелина Гиздова, Гергана Лазова, Йордан Камджилов, Станислав Попов, Калин Цинцийски,Йордан Йорданов, Райко Мантарков и Иван Димитров.

Депутатът Радослава Чеканска се обърна към сапаревобанци с думите: “Г-н Гелев и екипът му преминаха през един изключително тежък мандат. Никое от правителствата след ГЕРБ не мислеше за общините, нямаше финансиране и все пак екипът на г-н Гелев успя да наложи Сапарева баня като изключително търсен туристически център. Успехът на Сапарева баня ще бъде успех за целия регион!”

Народният представител Христо Терзийски бе категоричен: “Познавам не малко кметове от цялата страна, Калин Гелев и екипът му са едни от най-успешните!”

“Ще сложим финал на днешното събитие с химна на общината ни, защото нашият слоган и верую винаги са били и ще бъдат: “Работим за Сапарева баня и хората”, завърши Калин Гелев.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

RELATED ARTICLES

Most Popular