Friday, May 3, 2024
HomeРегионПетричС настройка за победа отпътуваха футболистите от Беласица за Разград

С настройка за победа отпътуваха футболистите от Беласица за Разград

Ташко СУЛЬОТОВ

Последната тренировка на мъжкия отбор на ОФК Беласица за мача срещу дубъла на Лудогорец бе на стадиона в град Търговище. Групата футболисти, на които ще разчита треньорския щаб на тима за гостуването в Разград, отпътува в четвъртък сутринта от Петрич.

Без наказания от ДК на БФС за една среща ляв защитник Аспарух Шамкалов, Атанас Чепилов и Илия Карапетров бе изградена групата за мача срещу Лудогорец ІІ Разград. Веднага, след като последната 4-та тренировка, планирана за петъчния двубой, беше проведена на градския стадион в Търговище, футболистите се настаниха в местен хотел в Разград. Настроението е приповдигнато и има защо. Отборът заема 3-о място във временното класиране с 29 точки. Настройката е да се приключи есенния дял от първенството с победа, макар и на чужд терен, срещу заемащия 10-о място във временното класиране с 20 точки отбор на Лудогорец ІІ Разград. Кои футболисти ще отпаднат допълнително и на кои 18 ще разчита треньорския щаб на Беласица, ще има яснота едва на разбора в деня на мача.

Тази среща ще бъде ръководена от Борис Попов, помощници Георги Дойнов и Никифор Велков, 4-ти съдия Станимир Тодоров, СН Красимир Василев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular