Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПерникС фейсбук анкетка активисти на БСП дуят рейтинга на депутата Станислав Владимиров,...

С фейсбук анкетка активисти на БСП дуят рейтинга на депутата Станислав Владимиров, гласят го за кметския стол в Перник

Имeто на депутата от БСП-Перник Станислав Владимиров се спряга за кандидат-кмет на Перник. Стотина перничани вече са сформирали фейсбук група, където привърженици на партията надуват егото на Владимиров, отговаряйки на въпроса него или настоящия кмет Церовска предпочитат за управник.

Станислав Владимиров посети храм-кладенеца в Гърло и убеди министър Банов да отпусне пари за възстановяване на пътя.

Според „проучването” Владимиров печели два пъти повече избиратели от Церовска. Прави впечатление, че в подкрепа на червения депутат се обявяват бивши гербери, сред които Емил Ненков, чиято съпруга беше счетоводител в централата на ГЕРБ.

„Това е една манипулация на общественото мнение и отразява червените амбиции, но не става въпрос за представително проучване”, коментират перничани.

В момента силите между ГЕРБ и БСП не са изравнени, а червените в Перник не са опозиция, тъй като нямат критично отношение към дейността на управляващите, а подкрепят инициативите на кметската управа.

Станислав Владимиров е племенник на дългогодишния лидер на БСП Ненко Темелков, зае неговото място като председател на Областния съвет на БСП в Перник. Той е бивш търговски директор на „Топлофикация” в града и бивши зам.-кмет на общината по здравеопазване, социални дейности в екипа на вече покойната Росица Янакиева.

Припомняме, след като Станислав Владимиров повдигна въпроса пред министър Боил Банов за съхранението на уникалния мегалитен храм-кладенец в брезнишкото село Гърло, бяха осигурени пари за възстановяването на пътя за обекта. Средствата в размер на 156 000 лв. са факт. От БСП припомнят, че след сигнала на жители на Брезник депутатът Владимиров посети мегалитния храм-кладенец и се убеди, че античният комплекс, включващ и „Римска баня“ и „Късноантичен комплекс Кула“, е в окаяно състояние. Навесът на паметника е напълно разрушен, няма видеонаблюдение и каквато и да е охрана на обекта. Тогава Станислав Владимиров бе категоричен, че Министерството на културата трябва да влезе в ролята си и да вземе спешни мерки за опазването на този единствен по рода си паметник на Балканите, защото община Брезник не е водеща в този случай.

RELATED ARTICLES

Most Popular