Thursday, May 2, 2024
HomeРегионСапарева баняС 200 000 лв. ремонтират улици и кръстовище в Сапарева баня

С 200 000 лв. ремонтират улици и кръстовище в Сапарева баня

Ремонт на уличната мрежа предстои в Сапарева баня. От общината обявиха обществена поръчка за ремонт на улици и на кръстовището при улиците „Тютюнева долина”, „Верила”, „Ал. Стамболийски” и „Иван Вазов” с цел промяна организацията на движението. Поръчката е на стойност 200 0000 лв. Средствата са заложени в общинския бюджет. Крайният срок за получаване на оферти или заявления за участие е 28 март.

 

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. След като четири години си пих по кръчмите и изтрезнявах в кабинета си общината, реших, че трябва да Ви позамажа очите с някаква дейност, драги ми съграждани.
    В замяна очаквам ПАК да гласувате за мен, за да покажете, че сте послушни и ограничени тъпи парчета, за каквито ви и вземам.
    Искрено Ваш, Калинчо – кмета.

  2. А пък ти,който пишеш тези глупости защо си мислиш,че си нещо повече!Погледнете се всеки един колко струвате,колко е вашият умствен багаж,колко приятели имате,колко ракии пиете,колко сте постигнали????Хайде нека всеки първо се погледне що за личност е и тогава да плюее!Да плюене,само това можете,да плюете!!!Хвърляте кал.Кандидатирайте се,спечелете,направате и вие нещо и после сочете с пръст!!! Бай Ганьо ще е вечно жив,докъто знаем само да очерняме. И най -стршното е че всеки си мисли,че е нещо повече,но уви драги ми сапаревобанци едни и същи сме всичките и не си мислете,че се различавате еднакеви сме!!!

Comments are closed.

Most Popular