Friday, May 3, 2024
HomeРегионБобов долТаксиджията Кирил Костадинов от Бобов дол обвини кмета Любен Лазаров: Закъсах в снега,...

Таксиджията Кирил Костадинов от Бобов дол обвини кмета Любен Лазаров: Закъсах в снега, не ме измъкна

  • Управникът на Коркина: Шофьорът нито ме е спирал, нито ми е искал помощ! Вероятно е настроен от клиентката си – тази жена постоянно рови срещу мен, преди години попречих на семейството й да живее с измами

  • Настаних клошаря Кирил Анакиев в стая в бившето училище, осигурих му печка и дърва, съдействах му да си извади лична карта и да получи 105 лв. помощ, каза още Лазаров

 

Таксиметровият шофьор в Бобов дол Кирил Костадинов и кметът на село Коркина Любен Лазаров влязоха в задочен спор след пътен инцидент с Костадинов. Във вторник (15 януари) той се обади в редакцията на „Вяра” и се оплака от управника на Коркина.

Любен Лазаров

„Разочарован съм от кмета на село Коркина Любен Лазаров, когото досега уважавах. Към 14,40 часа днес закарах клиентка до махала Сенокос на Коркина. Махалата е на високо и пътят, който е асфалтиран, е леко стръмен. Беше почистен от снега колкото да мине една кола. Има обаче един участък без дървета и от вятъра, който духаше в момента, там имаше навявания. На отиване нямах проблеми, но на връщане закъсах в снега от тия навявания.

Слязох от колата и започнах да чистя.

На майската сесия на ОбС в Бобов дол Юлия Александрова обвини Лазаров в тормоз и саморазправа.

По това време с джипа си ме срещна кметът на селото с джипа си и ме отмина. Отби през нивите, само и само да не спре, заобиколи ме и отново се върна на пътя. Нямах друг избор и се обадих на клиентката, която закарах в Сенокос, казва се Юлия. Тя изпрати съпруга си да ми помогне.

Подробности в печатното издание

Вестник “Вяра” уведомява своите читатели

 

RELATED ARTICLES

Most Popular