Monday, May 6, 2024
HomeНовиниБългарияТежка катастрофа с националния отбор по футбол, опериран е халфът Тодор Неделев

Тежка катастрофа с националния отбор по футбол, опериран е халфът Тодор Неделев

Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след приземяването на самолета, с който те пристигнаха на грузинска земя снощи. Сериозно пострадал е халфът Тодор Неделев, който бе приет по спешност в болница. Спътниците му са невредими, но са в шок.

Инцидентът станал на път от аерогарата към хотела на “лъвовете” в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт.

Шофьорът на едното от превозните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил контрол заради спрял внезапно пред него автомобил. В него – странично и от задната лява страна, се врязал вторият автобус.

Пострадалият играч Тодор Неделев, е претърпял операция през нощта. Той е пътувал на последната седалка при при инцидента, който сполетя българските футболисти в Грузия. Неделев е бил със счупен череп, но към момента е стабилизиран, увери пресаташето на Българския футболен съюз Виктор Игнатов. Той добави, че футболистът трябва поне една седмица да остане под лекарско наблюдение в Грузия.

RELATED ARTICLES

Most Popular