Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБанскоТорба с продукти на стойност над 30 лв. за първа поръчка печелят...

Торба с продукти на стойност над 30 лв. за първа поръчка печелят клиентите на eBag

Онлайн супермаркетът, който успешно вече достави над 1 милион поръчки на клиентите в София, Пловдив, Перник, Пазарджик и Банско, от този месец стъпва и на пазара в Благоевград и Дупница

Клиентите на eBag с първа поръчка в онлайн супермаркета печелят подарък. Водещият онлайн супермаркет ще раздаде 6 000 торби с любими продукти на стойност над 30 лв. От 21 март 2022 г., понеделник, eBag ще бъде на разположение за пазаруване на клиентите в Благоевград, Дупница, Рила, Бобошево, Кочериново, Яхиново, Джерман, Усойка, Слатино, Мурсалево, Бараково, Рилци и Бело поле. Така на потребителите вече няма да им се налага да посещават физически магазин, за да закупят желаните хранителни стоки, а ще имат достъп до всички продукти от супермаркета онлайн. Освен че могат да вземат подарък торба с продукти, клиентите в Благоевград и региона сега имат възможност да се регистрират и за безплатна доставка.
„Качествена и здравословна храна вече ще достига до прага на дома на клиентите ни и в Благоевград. Бързо и без необходимостта от посещение на физически магазини, потребителите ще имат достъп до над 11 500 висококачествени продукти от доказани производители, в това число български, фермерски, занаятчийски и специални продукти, както и всичко, което по принцип откриваш в супермаркета“, коментира Иван Александров, основател и изпълнителен директор на eBag.
Разширяването на обхвата на доставки от страна на компанията идва след успешното представяне на пазарите в София и областите Пловдив, Перник, Пазарджик, Банско. Само преди месец eBag обяви, че от създаването на платформата през 2015 г. компанията е реализирала 1 милион доставки на клиентите си.
Поръчките се доставят до врата от 8.00 ч. до 23.00 ч. всеки ден, в предварително избран от клиента часови слот. Всеки клиент от обслужваните населени места в област Благоевград може да заяви своя слот за доставка за 21 март още от утре. „Не правим компромис с качеството на продуктите. Ако клиентът има каквато и да е забележка, парите му веднага биват възстановени.“, отбелязва още Иван Александров.
Плодовете, зеленчуците, млякото и месните продукти, както и рибата в онлайн супермаркета са прецизно подбрани от доказани производители и вносители. Освен това от платформата се гордеят и с нишовите и специализирани продукти, за които иначе клиентите трябва да посетят няколко точки на продажба. „Това губи ценно време, което eBag Ви спестява, защото с два клика на устройството си имате достъп до широка гама продукти, без да се налага да напускате дома или офиса си“, допълва Иван Александров. Освен традиционни и качествени продукти от редица ферми от цялата страна, в супермаркета има и прясно изпечен хляб с високо качество и натурални съставки, който се приготвя конкретно за всяка поръчка след като бъде направена онлайн.

еBag – твоят онлайн супермаркет. Всичко, което търсиш за твоето пазаруване на едно място.
Създаден през 2015 г., eBag вече подсигурява пазара на хранителни продукти и стоки за над 75 000 домакинства в София, Пловдив, Перник, Пазарджик и районите около тях, а от този сезон вече и в Банско. Услугата дава възможност клиентите да получат своите покупки до 3 часа след завършване на поръчката. Портфолиото на онлайн търговеца включва над 11 500 висококачествени продукта от доказани производители. Целта на eBag е да предложи на едно място български, фермерски, занаятчийски и специални продукти, както и всичко, което откриваш в супермаркета. Сред тях има над 2 000 био продукта и богата селекция от пресни фермерски продукти от над 70 български производители.

RELATED ARTICLES

Most Popular