Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаТретият отбор на ЦСКА 1948 се наложи над Оборище

Третият отбор на ЦСКА 1948 се наложи над Оборище

Продължават контролните срещи в ЮЗ Трета лига

 

Ташко СУЛЬОТОВ

На терена с изкуствено покритие на НСА в столицата се игра контролен мач между отборите на ЦСКА 1948 ІІІ и Оборище (Панагюрище). Очакванията за успешен старт на тима от Панагюрище, който е с нов треньорски щаб и много нови футболисти, не се оправдаха. Домакините откриха резултата чрез  Деян Кирилов, който  бе изведен отлично от 15-годишния Марто Бойчев (син на известния футболист Николай Бойчев и внук на футболиста и треньор  Михаил Вълчев), и той огорчи стража на Оборище за 1:0. Този гол се оказа единствен за първата част на контролния мач.

През втората част срещата се поизнерви. За това допринесоха  неточните отсъждания на женската съдийска тройка. ЦСКА 1948 поведе с 2:0 след точно изпълнена дузпа от Крум Стойчев за спъване на Самуил Мечев. За неотсъдена дузпа в полза на Оборище и обида към главния съдия, Георги Кременлиев получи червен картон. В 86-а минута почетно попадение за гостите реализира Ивайло Христов. Голът стана след хубав пробив на младия Ивайло Христов. В  контролата за отбора на гостите от Панагюрище  взеха участие всички налични футболисти, включително и каращите проби. Отсъстваха заради травма Георги Нетов и Стенислав Георгиев, имащ лични ангажименти.

Следващата контролна среща на отбора на Оборище ще бъде на 27 януари срещу Локомотив (Мездра), а за ЦСКА 1948 ІІІ – в сряда срещу Сливнишки герой от 12,00 часа на НСБ „Бояна“.

В сряда, 24 януари, по предварително представен план от страна на клубовете, ще се играят следните контролни срещи:

На терена на 57-мо СОУ в София – Септември ІІ София – Ботев (Ихтиман);

Балкан (Ботевград) – Дреновец;

Марек – ФК Кюстендил – от 15,00 часа на „Шмиргело“.

Беласица – Струмска слава – от 14,00 часа на стадиона в Марикостиново.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular