Saturday, May 4, 2024
HomeСпортТретият отбор на ЦСКА-1948 с класическа победа срещу Гранит

Третият отбор на ЦСКА-1948 с класическа победа срещу Гранит

Последния си мач от 12 кръг за първенството на ЮЗГ2, фаза 2, ЦСКА-1948 ІІІ изигра на стадион „Летище” срещу  отбора на Гранит(Владая).

Срещата започна с натиск на домакините. Първият гол бе отбелязан в 25-та минута, когато след центриране по фланга от Кристиян Бойчев в наказателното поле на гостите най-съобразителен се оказа Даниел Маджаров, който с крак отклони топката в мрежата на Теодор Трендафилов за 1:0. До края на полувремето футболистите на Гранит упражниха натиск и търсеха начин да изравнят резултата, но защитата на домакините бе много стабилна и не допускаше стрелба отблизо на противниковите нападатели.

Втората част на срещата също започна с лек превес за отбора на гостите, но до отбелязване на гол не се стигна, и всичко сякаш прекъсна в 50-та минута. От този момент нататък армейските футболисти се настаниха трайно в половината на Гранит (Владая). В 83-та минута Кристиян Грозданов бе изведен зад защитата на гостите и майсторски прехвърли вратаря Теодор Трендафилов за 2:0. Седем минути по-късно след бърза контраатака по десния фланг последва пас на Кристиян Бойчев към Момчил Емилев и последния се отчете за оказаното доверие от наставника му с красиво попадение за 3:0. До края на мача нови пропуски направиха футболистите на ЦСКА 1948 ІІІ, като най-фрапиращи бяха тези на Антон Бакалов, Атанас Стамболов и Кристиян Бойчев.

„Доволни сме от играта на момчетата в последния ни домакински мач. Вече сме трети във втората група с 38 точки. Пуснахме наличните футболисти във ваканция до 15 юни”, сподели Християн Войнов от треньорския щаб на ЦСКА 1948 ІІІ.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular