Wednesday, May 1, 2024
HomeСпортФК "Кюстендил" започва зимната си подготовка с 3-ма нови играчи

ФК “Кюстендил” започва зимната си подготовка с 3-ма нови играчи

В понеделник от 14 часа ще стартира зимната подготовка на отбора на ФК “Кюстендил”. Към момента, заради лошите атмосферни условия, не е ясно все още къде ще се проведе първото занимание. Това каза за в-к “Вяра” наставникът Николай Николов-Чезето. “Втори ден вали дъжд. На стадион „Осогово“, където играем официалните си двубои, тече ремонт, а теренът на ст. „Странджа“ не е в добро състояние, но ако дъждът спре, именно на него ще тренираме. Разбира се, има и няколко по- добри терена в няколко близки села, но в движение ще се решава всичко. За първата ни тренировка вариантите са два – ст. “Странджа”, ако валежите спрат, или обновената закрита лекоатлетическа писта на ст. „Осогово“. При това лошо време няма да рискувам здравето на момчетата”, каза Николов.

Той заяви, че в отбора има трето ново попълнение и това е централният защитник Евгени Зюмбюлев. 32-годишният бранител е играл за “Малеш” /Микрево/, “Локомотив” /София/, ЦСКА 1948, “Струмска слава”, “Царско село”, “Волов” /Шумен/ и за последно във “Витоша” /Бистрица/, като там игра само 2 мача и прекрати участието си във Втора лига. Оттогава не е играл футбол никъде.

Преди него кюстендилци привлякоха Иван Иванов и Христо Кирев. Водят се преговори и за привличане на вратар, но на този етап няма развитие.

Краси Ценкова

 

RELATED ARTICLES

Most Popular