Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПетричФутболистите на „Беласица“ обещават победа срещу „Миньор“, за да не развалят празника...

Футболистите на „Беласица“ обещават победа срещу „Миньор“, за да не развалят празника на града

„Настройката ни е за победа, и то с разнообразна и резултатна игра, за да можем да разменим местата си в таблицата с отбора на „Миньор“ (Перник). На всяка цена трябва да зарадваме феновете, които се надяваме да бъдат повече в този двубой и да не разваляме настроението им за празника на града – 6 май”, споделиха футболистите на „Беласица“ преди мача срещу „Миньор“ (Перник).

Заниманията си от началото на седмицата за мача срещу пернишкия тим наставникът на „Беласица“ проведе на терените в селата Коларово и Кърналово. Радващото е, че изтече наказанието на Милчо Макенджиев и при това положение той със сигурност ще заеме мястото си в защитния вал на петричкия тим, заедно с твърдия титуляр Любомир Граминов. Марин Георгиев ще заеме мястото си от дясно, а Валентин Костов – от ляво. Атанас Димитров и Владимир Кабранов пък ще оперират в средната линия,  по десния фланг сигурно ще играе Запро Динев, който бе най-добър от отбора на „Беласица“ в мача срещу „Пирин“ (Разлог), от ляво – Марти Таушанов, напред Красимир Шапкаров и Тодор Кръстев или Кристиян Стоилов. Под рамката на вратата ще бъде Благой Стоянов.
Отборът на „Миньор“ (Перник) ще бъде без досегашният си наставник Петър Анестиев. Той е подал оставка, която е била приета от Управителния съвет на клуба. Временно “жълто-черните” ще бъдат водени от помощник треньора Тони Евтимов.
Управителният съвет на „Миньор“ отстрани от отбора до края на сезона петима футболисти – Антон Киров, Даниел Стефанов, Георги Василев, Сидер Томов и Владимир Бахъров.

RELATED ARTICLES

Most Popular