Saturday, May 11, 2024
HomeРегионСамоковХристо Стоичков благодари на Самоков

Христо Стоичков благодари на Самоков

Легендата на българския футбол Христо Стоичков благодари на Самоков за уникалното посрещане, което получи на събитието си в града. Камата публикува няколко снимки от там, на които е с женския отбор на “Рилски Спортист”, кмета на Самоков – Ангел Джоргов и малки и големи привърженици на ЦСКА.

Събитието се състоя на 16 февруари. С бурни аплодисменти бе посрещнат Стоичков в зала Арена. Той гостува на Самоков по покана на Фен клуба на ЦСКА и кмета инж. Ангел Джоргов.

Поводът на събитието бе представянето на официалната му автобиография „Христо Стоичков. Историята“, като стотици малчугани и фенове имаха възможността да се снимат с носителя на “Златната топка” и да вземат автограф.

Кметът инж. Ангел Джоргов връчи на Христо Стоичков „Ключа на Самоков“, като му каза, че вратите на града са винаги отворени за него и пожела по-често да ни гостува.

От своя страна легендата подари копие на „Златната топка“ на местния фен клуб на ЦСКА, както и на кмета Джоргов. Почетният гражданин на Самоков Ивайло Йорданов също бе от официалните гости.

Срещата бе съпроводена с много изненади като една от тях бе дузпата, която Стоичков вкара на градоначалника АнгелДжоргов.

“Какъв “червен” ден! Благодаря на феновете на ЦСКА и специално на Иван Велчев за уникалното прекарване в Самоков! Отдавна не бях идвал тук, но усетих безкрайната любов на хората!Благодаря на Ивайло Йорданов и кмета Ангел Джоргов! Всички видяха как левачката още работи! Турът на “Историята” продължава!Не се съмнявайте!

С толкова много любов той никога няма да стигне финална спирка!”, написа Христо Стоичков в социалната мрежа Facebook.

RELATED ARTICLES

Most Popular