Saturday, May 4, 2024
HomeРегионКюстендилХристо Терзийски: Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от ковид, защото...

Христо Терзийски: Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от ковид, защото държавата не може да им помогне

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 10-и МИР-Кюстендил Христо Терзийски коментира актуални теми от страната и хода на пандемията. Той заяви: „Призовавам нашите съграждани да се пазят сами от ковид, защото държавата не може да им помогне. Ние ще пазим нашите симпатизанти от беззаконието, което налага служебният вътрешен министър.”

Той призова и за приключване на тези битки и войни, които се водят на всички фронтове, защото една след друга следват кризи и проблеми както в икономиката, така и в здравеопазването. „Всички тези кризи и проблеми се опитват по един и същи начин да се покрият – чрез един прах, чрез една пушилка, която се вдига всеки божи ден от служебния вътрешен министър, под давлението на Румен Радев за това, че няма никакви други проблеми, а се търсят само проблемите, които се намират при опонентите. Всеки ден умират хора, всеки ден има повишаване на цените, а в края на краищата се търсят само тези, които купуват гласове – политически опонент.

Призовавам нашите съграждани да се пазят от Ковид-19; сами да се пазят, защото държавата явно не може да помогне. А пък ние искаме да кажем, че ние ще пазим нашите активисти и привърженици от беззаконието, което налага служебният вътрешен министър всеки един божи ден чрез тези псевдооперации срещу купуване и продаване на гласове.

Призовавам нашите привърженици да не се страхуват и да излязат смело и да агитират за това нашите представители да получат най-високото доверие, което може да постигнем на 14 ноември”, каза още Терзийски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular