Saturday, May 4, 2024
HomeРегионРадомирХудожник на филми с Бандерас топ дарител в Радомир

Художник на филми с Бандерас топ дарител в Радомир

Художникът Богомил Благоев е сред дарителите, получили благодарствено писмо от кмета на община Радомир Пламен Алексиев. Майсторът на четката, който е роден в радомирското село Копаница е известен със създаването на декори за филмови продукции с участието на актьори като Никълъс Кейдж, Антонио Бандерас, Вал Килмър и др. Носител е на отличия за принос в изобразителното изкуство в област Перник.

Освен до него, градоначалникът на Радомир изпрати специални благодарствени адреси на предприятия, фирми и физически лица, във връзка с извършени от тях дарения за нуждите на общината през 2020 г. Инициативата за благотворителността е на самите представители на бизнеса, които са изразили желание и готовност да помогнат на общината.

“Изказвам искрената си благодарност за стореното от Вас благотворително дело и ценя високо нравствената стойност на Вашия благороден жест”, се казва в благодарствените адреси, изпратени от Пламен Алексиев до дарителите. Той се надява сътрудничеството между общината и бизнеса да продължи в градивна насока в полза на община Радомир.

RELATED ARTICLES

Most Popular