Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаЧервената активистка Мария Иванова сред учредителите на партия „Възраждане” в Дупница

Червената активистка Мария Иванова сред учредителите на партия „Възраждане” в Дупница

Партия „Възраждане” открива своя структура в Дупница. Съмишлениците на Костадин Костадинов се събират чрез покана във фейсбук, отправена от местната активистка Мария Иванова. „Скъпи дупничани, тъй като скоро ще се учреждава структура на “Възраждане” в нашия град, предлагам всички симпатизанти и членове, да се съберем в петък на ползотворна приятелска среща, да се видим и запознаем. Срещата ще бъде в петък, от 18.00ч. в офиса на партията, на ул. ” Княз Борис” 1 ет. 1 . / над казиното на светофарите/ . Ще се радвам всеки, който може да дойде. Очаквам ви ! Поздрави !”, написа Иванова в своя публикация в групата „Забелязано в Дупница”.

В коментарите си голяма част от дупничани отправят въпроси към Иванова, защо след като доскоро е била сред най- явните привърженици на БСП днес е сменила политическата си принадлежност. Запознати с партийния живот на червените твърдят, че снимки на Мария Иванова с Корнелия Нинова все още седят и на националния сайт на Столетницата, където настоящата учредителка на „Възраждане” участва в благотворителни прояви за социално слаби и пенсионери редом до Нинова. Иванова е известна на дупничани с активната си дейност във фейсбук, където яростно защитава позицията на Русия в настоящата война с Украйна. Преди настъпването на военния конфликт, Иванова бе посветила немалка част от времето си на коментари по теми свързани с пандемията от коронавирусна инфекция и употребата на ваксини. Освен като „експерт” по здравна тематики Иванова се е доказала във фейсбук и като “познавач” на геополитическите процеси, както и яростен критик на десните партии в България.

Към днешна дата симпатизантката на „Възраждане” се е заела с важната задача да помогне с учредяването на структура на партията в града. Сред местните симпатизанти на Костадинов стои питанката защо Иванова още не е взела отношение във връзка с възникналия конфликт между лидера на „Възраждане” и Елена Гунчева, тъй като мнозина определят публичното поведение на двете дами за твърде сходно.

Припомняме, че наскоро Елена Гунчева гръмко напусна партия „Възраждане” заради несъгласие с политиката на лидера Костадин Костадинов. Той пък заяви , че бившата депутатка е “изживяла катарзис, ясно защо”. Дупничани се питат дали и Иванова е преживяла своя катарзис и това да бъде причина да замени редиците на червените с тези на партия „Възраждане”.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Циркаджийка абсолютна! Палячовщини от цирк “Радеф”! Питайте я ,защо си махна снимката на муньо кРадеф от профила!!!

Comments are closed.

Most Popular