Friday, May 3, 2024
HomeРегионДолна баняЧерна вест за Долна баня: Втори загинал от зверската катастрофа между Приморско...

Черна вест за Долна баня: Втори загинал от зверската катастрофа между Приморско и Китен

В УМБАЛ – Бургас вследствие на получените при пътен инцидент травми е починал 17-годишен младеж от Долна баня, съобщиха от полицията. Той е участник в ПТП-то, възникнало на 3 юли около 10 часа на пътя между Приморско и Китен между лек автомобил “БМВ 330 XD“, със софийска регистрация, управляван от 18-годишен мъж от Долна баня – със стаж, като водач 3 месеца. Автомобилът, който движейки се в посока Приморско с несъобразена с пътните условия скорост – дъждовно време и мокра асфалтова настилка, предприема рисково изпреварване на автомобилна колона, но поради загуба на управление, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещия се в посока Китен т.а. “Нисан Навара”, управляван от 50 -годишен софиянец.

От катастрофата на място загина водачът на БМВ-то. В УМБАЛ – Бургас бяха настанени двамата му спътници – 17-годишни от Долна баня. Единият от тях получи фрактура на бедрената кост. Вторият с диагноза “политравма” бе настанен за лечение в отделение “Реанимация”, където на 21 юли е починал.

Пострадали при пътния инцидент бяха и водачът на т.а. “Нисан”,  получил фрактура на подбедрицата. Той бе настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. Неговата спътничка – 46-годишна жена от София, с която живеел на семейни начала, с диагноза “политравма”, с опасност за живота, бе настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас. 11-годишната им дъщеря  получи контузия на коремната стена.

RELATED ARTICLES

Most Popular