Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаШефката на фондация „Искам бебе” Мария Янева кани дупнишкия елит на благотворителен...

Шефката на фондация „Искам бебе” Мария Янева кани дупнишкия елит на благотворителен коктейл, помага на семейство с репродуктивен проблем

Още едно семейство от Дупница получава шанс да се сдобие с рожба благодарение на фондация „Искам бебе“. Следващия понеделник (10 февруари) председателят на фондацията Мария Янева организира благотворителен коктейл в Дупница, на който да се съберат средства за семейство с репродуктивен проблем. Поводът е рожденият ден на Мария Янева. Събитието е в клуб в центъра на Дупница. Янева кани местния елит, като изисква вместо подарък гостите да дарят заделената сума за каузата на „Искам бебе“. Със събраните средства ще бъде подпомогнато едно семейство от града, което ще се бори за дете чрез асистирана репродукция.

Мария Янева е от Дупница, по професия юрист. Председател е на Софийския арбитражен съд и дъщеря на директора на Бюрото по труда Наташа Илиева. Председателката на фондация „Искам бебе“ празнува рождения си ден по този начин за втора поредна година, като предния път със събраните средства бяха подпомогнати 3 семейства.

RELATED ARTICLES

Most Popular