Saturday, May 4, 2024
HomeРегионПерникЮбилейни плакети раздадоха на велопохода в Перник

Юбилейни плакети раздадоха на велопохода в Перник

С юбилейни плакети бяха удостоени ръководителите на отборите във велопохода в Перник. Събитието е част от програмата, посветена на 90-ата годишнина от обявяването на Перник за град. Всички участници получиха и юбилейни значки и грамоти.
Общо 90 момичета и момчета от осем гимназии се включиха в символичен пробег по велоалеята от кв. „Изток” до Двореца на културата, където се провеждаха спортните демонстрации от клуба по художествена гимнастика „Виктория“, мажоретния състав на Шесто училище и „Полицейската академия“ към ОД МВР-Перник с ръководител Калин Крумов. Разбира се, че не липсваха и танци по зумба от групата на „Майсторите на танца“, участие взе и атрактивната група по хип-хоп “Денс Скуад”.
По-късно на пл. „Кракра“ започна турнир по баскетбол 3х3. В него се включиха както деца и младежи, така и по-възрастни любители на този спорт. Спортната програма предвижда на тревната площ под Обединения детски комплекс да бъдат направени демонстрации на Спортен клуб по мотокрос „M6 Racing Team“.

RELATED ARTICLES

Most Popular