Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПетричЮношата на „Беласица“ Васил Тачев вкара 14 гола през есента за „Кариана“...

Юношата на „Беласица“ Васил Тачев вкара 14 гола през есента за „Кариана“ (Ерден), търсят го „Арда“, „Струмска слава“, „Ботев“ (Вр) и „Локомотив“ (Пд)

 

Рожбата на ДЮШ на „Беласица“ (Петрич) Васил Тачев, в момента централен нападател на лидера на Северозападната трета лига „Кариана“ (Ерден), е обсипан с куп оферти от отбори от аматьорски и професионални клубове. Както е известно, той стана два пъти голмайстор на Североизточната „В“ група – веднъж с фланелката на „Добруджа“ с 19 попадения и с тази на „Черноморец“ (Балчик) – с 25. В момента като футболист на „Кариана“ (Ерден) той е с 14 отбелязани гола само през есенния дял на първенството на Северозападната трета лига. Изтече информация, че до момента голаджията Васил Тачев е искан от „Арда“ (Кърджали), „Струмска слава“ (Радомир), „Ботев“ (Враца) и „Локомотив“ (Пловдив).

„Чувствам се много добре с фланелката на „Кариана“ (Ерден). Условията, които ми се предоставиха от страна на г-н Йосифов, са перфектни от всяка гледна точка. Материалната база е невероятна както за тренировки, така и за официални срещи. Надявам се да направя отлична зимна подготовка и да подобря рекорда по отбелязване на голове за трети път в третото ниво на българския футбол”, сподели Васил Тачев.

RELATED ARTICLES

Most Popular