Friday, May 3, 2024
HomeСпортЮношите на футболния „Марек” загубиха с автогол

Юношите на футболния „Марек” загубиха с автогол

Юношите до 19 години на „Марек” нямаха никакъв късмет по време на гостуването си на лидера в Елитната група „Черно море”, което загубиха с 0:1. Във Варна дупничани си отбелязаха нелеп автогол още в първата минута, който се оказа решаващ за крайния резултат. Възпитаниците на Цветан Видински изиграха силен мач и бяха напълно равностойни на варненци в останалата част от двубоя, но така и не успяха да намерят път към гола.
„Мачът беше много равностоен и играхме доста добре. За съжаление си отбелязахме автогол още в първата минута, който не успяхме да върнем. В последните пет минути имахме цели 3 чисти положения, за да изравним, но не можахме да реализираме нито едно. Надявам се, че ще имаме повече късмет в мача срещу „Янтра” (Габрово), който е много важен за нас”, каза пред „Вяра” наставникът на мъжкия и юношеския отбор на „Марек” Цецо Видински.
След загубата дупничани се смъкнаха в зоната на изпадащите и вече са 15-и в таблицата с 9 точки. Те бяха изпреварени от „Дунав” (Русе), който записа много важен успех с 1:0 при гостуването си на следващия съперник на „Марек”, а именно – „Янтра”.
В петък от 15,30 часа дупнишкият клуб приема габровци, които са 12-и в класирането с актив от 14 пункта.

RELATED ARTICLES

Most Popular