Цената на магазин  „Джамбо” в Дупница падна драстично до 37 050 лева , но отново нулев интерес към него

 

Частното съдебно изпълнение свали цената на магазин Джамбо в Дупница. Така цената на супермаркета на главната улица Свети Иван Рилски падна на 37 050 лева, тъй като към търговския обект не бе регистриран интерес. Първоначално магазинът бе оценен за  38 880 лева, но явно високата цена отказа мераклиите за търговия. Джамбо се води собственост на Жулиета Костадинова Георгиева и на Борислав Георгиев Георгиев. Площта на имота 380 кв.м , а двуетажната сграда е на площ от 61 кв. м, като до нея има пристроена друга сграда с площ от 39 кв.м. Самият хранителен магазин е разположен на първия етаж. Магазинът на бизнесдамата,  действащ известно време като месарски обект,  не работи от години. Затворен е и заради неплатени сметки, натрупани за известен период.

Мераклиите трябва да платят и задатък от 10 % от стойността на имота. От частното съдебно изпълнение посочват, че върху  116 163 . 88 лева.

Самото наддаване е предвидено в края на месеца в една от залите на Районния съд в Дупница.

В списъка на съдебното изпълнение попада още цял списък от апартаменти, къщи и производствени имоти в Дупница от 29 500 лева до 31 000 лева.

Даниела Митова