Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионБлагоевград100 дами от Полето вдигнаха бурен купон с танци до зори

100 дами от Полето вдигнаха бурен купон с танци до зори

  • „Гледачка” предсказа нов мандат за двама кметове, гости на празненството

 

100 дами в симитлийското село Полето вдигнаха бурен купон. Дамите от селото и техни гостенки от околните села показаха, че знаят как да се забавляват – и изпълниха празничното събитие с много смях и танци до зори.

Няколко поколения жителки на селото се събраха в заведението под сградата на кметството и с много настроение вдигаха наздравици и виха кръшни хора. Кметовете на село Полето Иван Манчев и на Симитли Апостол Апостолов гостуваха на банкета.

„Наздраве, бъдете много здрави и щастливи и не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с красотата си”, вдигнаха тост гостите на празненството. Жените бяха подготвили много изненади за вечерта. „Гледачка“ предсказваше бъдещето и предвеща светло бъдеще на гостуващите мъже на женската вечер.

Тя предсказа нов мандат и на двамата кметове, като им даваше съвети как да стане това… Томбола с награди и много игри развеселиа празнуващите. Веселбата продължи до ранни зори. Изключително забавни моменти, смях до сълзи, много танци, кръшни хора и кючеци белязаха вечерта.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular