Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт18-годишният камерунец Ета Кофре дебютира с тренировка в "Беласица"

18-годишният камерунец Ета Кофре дебютира с тренировка в “Беласица”

От вторник старши треньорът на ОФК Беласица Иво Тренчев възобнови заниманията с играчите на стадион Цар Самуил. Подготовката е за мача от 3 кръг за първенството на втора професионална лига срещу дублиращи отбор на Ботев Пловдив. Преди това той направи обстоен разбор на неуспешния мач на представителния тим, който бе загубен в Крумовград от едноименния тим с 1:3.
На стадион Цар Самуил от основните футболисти на Беласица не тренира оперирания успешно от д-р Христо Мазнейков Стивън Кирилов.
Новото име в отбора е това на камерунеца Ета Кофре. 18- годишният халф направи дебют в тренировъчния процес с фланелката на Беласица самостоятелно заради натрупаната умора от дългото и тежко пътуване.
Фланговият нападател Илия Карапетров, който за последно е бил в отбора на Пирин Гоце Делчев, се готви на пълни обороти с колегите си, и ако задоволи с качествата си наставника Иво Тренчев може да попадне в разширения състав за мача срещу Ботев ІІ Пловдив, който ще се играе на 1 август на градския стадион в Симитли от 19 часа.
Бразилецът Игар Фелипе се готви много сериозно и отговорно, но все още не може да бъде картотекиран и ползван заради неполучена жълта карта от последния клуб, в който е играл в родината си.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular