Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевград2 700 лв. за Лили събраха на Великденския благотворителен базар в...

2 700 лв. за Лили събраха на Великденския благотворителен базар в Крупник

За пореден път жителите на село Крупник, община Симитли доказаха, че доброто е заразно. Вчера, само за четири часа, те успяхa да съберат 2 700 лв. (две хиляди и седемстотин лева), които дариха на Лили Вескова.
Тези средства ще помогнат да се закупят скъпо струващи лекарства и консумативи за поддържането на нейния живот. “Благодаря за оказаното съдействие на учениците от началния курс и петите класове, както и на техните учители! Благодаря на всички, които се включиха в изработването на великденските сувенири!
Благодаря и на всички, които отвориха сърцата си за тази благородна кауза! Благодаря ви, че в навечерието на този светъл празник, успяхме да вдъхнем вяра, надежда и сили на Лили! Желая на всички здраве и благополучие в домовете ни и доброта в сърцата ни!”, изказа благодарности към всички участвали кметът на село Крупник Иванка Чакалска.
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също не пропусна да си купи нещо от красотите, изработени ръчно. Базарът бе органзиран от кметство Крупник и СУ „Св. св. Кирил и Методий“. В инициативата се включиха и децата от Неделното училище.
RELATED ARTICLES

Most Popular