Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт20 отбора ще участват в коледния турнир по футбол „За Купата на...

20 отбора ще участват в коледния турнир по футбол „За Купата на община Петрич“

Приключи записването на отборите за коледния футболен турнир ,,За купата на община Петрич-2018 година“. Тегленето на жребия и техническата конференция ще се проведат на 10 декември от 19 часа в залата на община Петрич в присъствието на представители на отборите участници, пред които ще бъде разяснен правилникът на турнира.
Участниците са следните: Ред Бул Благоевград; Комиците; Масиватак; Мадара; Маскаленд Благоевград; Кимакс Трейд; Лайпциг; Дълбошница; Стрела; Борусия – София; Турист; Балкан Бизнес Хелп; Пицария Кристо; Червено знаме Сандански; Стримона Петрич; Джи ти ви груп; Ред старс; Червеният динамит; Милан Сандански; Вега.
Отборите участници ще бъдат разделени на 4 групи по 5. Ще се играе по системата „всеки срещу всеки”. Класиралите се на първите две места във всяка една група се класират за четвъртфиналната фаза от турнира. Стартът ще бъде на 12 декември в зала „Арена Петрич”.
Предвидени са отборни и индивидуални награди. Отборите от 1-во до 3-то място ще получат купи, парични награди и медали. На класиралия се на 4-то място отбор ще има купа и парична награда. Индивидуалните награди ще бъдат за най-добър вратар, най-добър защитник, голмайстор и най-добър играч. Ще има и отборна награда за феърплей.

RELATED ARTICLES

Most Popular