Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионБанскоБойко Борисов: Омразата между Цеко Минев и Зелените поражда всичко, което се...

Бойко Борисов: Омразата между Цеко Минев и Зелените поражда всичко, което се случва в момента в Банско

След като Цеко Минев движи всичко на Банско, най-вероятно той е, ако не собственика, достатъчно близък до собственика, за да взема решения, каза Борисов

 

Питай премиера
Снимка: Ладислав Цветков

Всички знаят кой е реалният собственик на „Юлен” независимо, че го крият. Това каза в интервю за специалното издание на „Питай премиера” по bTV Бойко Борисов и допълни:

„Ако ме питаш, за Цеко Минев става въпрос, да не ме съдят утре, защото сигурно има някакъв друг формален собственик, но омразата между Цеко Минев и Зелените поражда всичко това, което се случва в момента.

Защото и Зелените казват: „Какво лошо да има втори лифт, окей сме за втори лифт, ама на този не му вярваме”. И аз бих препоръчал на министъра да направи необходимото, да разсекрети, макар че някой тогава ще каже, ами на „Кока Кола” защо не разсекретят собственика, примерно, която е офшорна компания също.

Затова, според мен, собственикът да излезе, да се разкрие, да си сложи картите на масата и да приключим с това.

След като Цеко Минев движи всичко на Банско, най-вероятно той е, ако не собственика, достатъчно близък до собственика, за да взема решения”, заяви премиерът.

В коментар на евентуални съмнения на хората, които протестират, че е възможно държавата да стои зад този човек, Борисов каза: „По никакъв начин, по какъв начин стоим?”.

Той допълни, че не може да се отрече, че Банско е в десетката на световните ски-курорти

“Всички се радваме, когато световните купи по ски, по сноуборд, какво ли не са на Банско. 15,7 е ръстът на зимния туризъм тази година, факт”.

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. По всичко личеше, че имаме срещу себе си същество с много тежки психически увреди, един масов убиец, който е способен ,убеден в правотата си да унищожи,всеки и всичко което ще му попречи да говори така, все едно е ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК НА БЪЛГАРИЯ, всичко в ПЪРВО ЛИЦЕ ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО! Едно същество, което е убедено в своето СВРЪХ АЗ, и според което без неговата ВЕЛИКА ЛИЧНОСТ, България е ОБРЕЧЕНА, неосъзнавайки, че всъщност ТО я УНИЩОЖАВА!!! Аз не искам да ме управлява ЕГОЦЕНТРИЧЕН, УБИЕЦ, ПСИХОПАТ!!

  2. Какво видях в интервюто на САТРАПА: – Видях, ЕГОЦЕНТРИЗЪМ, видах АГРЕСИЯ НЕСКРИТА, видях ОМРАЗА КЪ НАРОДА (който не разбира негово величество брутало буда бесния българоубиеца “милиардера”), видях САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДИКТАТОР, видях БЕЗБЪДЕЩНОСТ на нашите деца и нашата страна, видях РАЗРУХА и всичкото това, съсредоточено в безмозъчна имитация на човек. Обзе ме тревожност! Осъзнах колко сме застрашени! Осъзнах ,че ако не бъде унищожен, дори физически, сме безвъзвратно обречени, да бъдем ЗАЛИЧЕНИ, дори да ни обещае “да не ни пипа”!! Мили НЕДЕГРАДИРАЛИ все още БЪЛГАРИ, нима искате тази грешка на вселената да ВИ управлява все още, дооткрадвайки всеки лев в джоба Ви, за да си го сложи на влог (ВЕЧЕ НЕ В ЛИХТЕНЩАЙН)???

  3. Да ти комунистите, егати сте тъпаците, още малко ще си изядете и мадите! И ти Иванe си бил с привилегии да живееш на чужд гръб и сега ти е криво, че трябва сам да се издържаш, ама стига червена робия.

Comments are closed.

Most Popular