Saturday, May 4, 2024
HomeРегионГоце ДелчевГеорги Червенков от Гърмен: Кирил Иванов ме удари с пистолет в главата,...

Георги Червенков от Гърмен: Кирил Иванов ме удари с пистолет в главата, направи ми дупка, нарече ме “мръсен циганин”

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е задържан Кирил Иванов /37г./ от с Гърмен. Около 10:00 часа на 31.01.2018 г. в Гърмен между него и 28-годишен Георги Червенков от с. Гърмен е възникнал скандал и физическа саморазправа, при която Кирил Иванов е произвел два изстрела във въздуха със законно притежаван газов пистолет и е нанесъл удар в областта на главата на 28-годишния мъж. В резултат на инцидента 28-годишният мъж е  пострадал с порезна рана в областта на главата. Работата по случая продължава.

“Наливах си вода от обществена чешма над “Вторични суровини”, той започна да ми бута тубите и да ме гони. После ме би. Нарече ме “мръсен циганин”. Удари ме с пистолет и ми направи дупка в главата.Стреля преди това и аз паднах и се чудех, дали съм застрелян или ударен. Изпаднах в паника. Познавам Кире, съседи сме, живее в Марчево. Бях сам, лежах в локва кръв. Качих се на каруцата и се прибрах, разказах на съседите, извикахме лекари и полиция. Имам спукана глава.” – разказа Кирил Червенков.

Екип на телевизия “Запад” посети мястото описано от пострадалия. Никъде в района колегите не можаха да намерят вода. Откриха само една пресъхнала чешма от която няма как да си напълниш пострадалият ром вода. Ромите се заканиха да мъстят.

RELATED ARTICLES

Most Popular