Thursday, May 2, 2024
HomeОживлениеКметът на Перник Вяра Церовска почерпи журналистите с вино и питка с...

Кметът на Перник Вяра Церовска почерпи журналистите с вино и питка с късмети: Вие сте нашият най- точен и верен коректор

 

Кметът на общинна Перник Вяра Церовска обсъди с журналистите от града постигнатите резултати от работата на общинското ръководство. След приключване на разговорите кметът почерпи всички с чаша вино и питка с късмети. Церовска  благодари на всички за доброто сътрудничество през годината и пожела да бъдат все така обективни.

„Тази година за нас беше работа, отговорност и отношение към перничани. Стараехме се да се вслушаме в гласа на гражданите, да покажем, че имаме визия за развитието на града. Днес не искам да говоря за трудностите, които сме имали, но искам да кажа, че тогава, когато всички имаме енергията, позитивното отношение и вяра, нещата ще се случват. От името на целия екип заявявам, че ще продължим да правим открит разговор и да се виждаме през вашите очи. Благодаря затова, че вие сте нашият най- точен и верен коректор, затова как ние се справяме с работата, за която сме избрани. Пожелавам ви първо здраве, после много семейно щастие, много обич около вас и за вас“, с тези думи се обърна кметът към журналистите и вдигна наздравица.

RELATED ARTICLES

Most Popular