Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионБанско„Беласица” загуби в Банско от македонския „Победа” с 1:2

„Беласица” загуби в Банско от македонския „Победа” с 1:2

„Беласица” – Петрич загуби с 1:2 от македонския „Победа” – Прилеп на терена на комплекс „Пири” край Банско. Владимир Кабранов и Александър Якимов опитаха да изненадат македонския вратар, но ударите им бяха неточни. Второто полувреме започна много интересно и с опасни ситуации и пред двете врати. За жалост футболистите на „Беласица” направиха две фатални грешки и по този начин записаха първата си загуба в контролите от лятната подготовка. В 68-ма минута, след недоразумение в защитата на „Беласица”, Бурхан Мусаков от „Победа” – Прилеп се възползва от ситуацията и отблизо изпрати топката в мрежата за 1:0. Две минути по-късно Симеон Бояджиев от „Беласица” изравни за 1:1. В последната минута на срещата след центриране от дясно в наказателното поле на „Беласица” последва меле, топката рикошира и отскочи удобно на Марто Наумов, който с глава я изпрати в мрежата за 2:1.
„Не заслужавахме загуба на база показаната на терена игра. Не отстъпвахме с нищо на македонския тим. За жалост футболът е игра на голове, сгрешихме на два пъти фатално и така инкасирахме първа загуба в контролните срещи. Следващият ни мач е в събота срещу „Вихрен” в Сандански”, сподели Иван Златински-старши треньор на Беласица.
Срещата е от 18.30 часа на градския стадион в Сандански и се радва на огромен интерес от феновете.

В този двубой старши треньорът на „Беласица” Иван Златински ще даде шанс на всички състезатели от ДЮШ на клуба, като се очаква дебют да направи и 16 годишният защитник Владислав Стоилов. „Селекцията при нас все още е отворен процес. Имаме интерес към един от добрите вратари в региона. С него сме провели разговори и ако се стигне до положителна развръзка, ще бъде привлечен в началото на следващата седмица”, сподели Иван Златински.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. КОМПЕТЕНТЕН :

    НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛАВНАТА И ИВАН.ЕТО ВИ МАТЕРИАЛА ОТ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ПОБЕДА. ДАЛИ ТАМ ИМА ТАКИВА ИМЕНА КАТО ГОЛМАЙСТОРИТЕ НА ТАШКО СУЛЬОТОВ. ИЛИ ТОЙ СИ ИЗМИСЛЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИМЕНА….

    Македонскиот прволигаш, Победа, извојува нов триумф на подготовките во Банско. На теренот на комплексот ,,Пири“ прилепчани беа поуспешни од бугарскиот третолигаш Беласица Петрич со 2-1 (0-0).

    Творци на овој триумф на Победа беа Дејан Цветаноски (1-0) и асистентот на првиот гол Борче Маневски.

    Прилепчани на овој меч започнаа во овој состав: Јованоски, Хумбатов, Ристевски, Крстески, Карчески, Ј. Наумоски, Мустафов, Неданоски, Шаркоски, Станиќ и Гешоски. Во вториот дел во игра влегоа сите играчи од клупата, освен голманите (Јованоски бранеше цел натпревар).

    Последниот четврти натпревар во Банско, Победа ќе го одигра в сабота со третолигашот Гоце Делчев Пирин, а во недела подготовките завршуваат и екипата се враќа во Прилеп.

    Сподели 74

Comments are closed.

Most Popular