Sunday, May 5, 2024
HomeРегионДупница10 души искат да оглавят центъра за възрастни хора с увреждания в...

10 души искат да оглавят центъра за възрастни хора с увреждания в Дупница

 

10 души искат да оглавят Дневния център за възрастни хора с увреждания в Дупница. До конкурса за директорския пост в бъдещия център са допуснати 8 кандидати, отговарящи на изискванията за предварителен подбор по документи. На събеседването ще се явят Анита Бедникова-Христова, Диана Кирилова, Елисавета Симеонова, Моника Нешева, Надя Борисова, Надя Коларова, Красимира Токева и Първолета Василева. Другите двама кандидати не са допуснати, тъй като не притежават изискваната образователна специалност.
Документи са подали желаещи да заемат останалите позиции за работа в центъра, обявени от общината. До събеседване по позицията „социален работник“ са допуснати шестима кандидати. Петима се кандидатират за единственото място за психолог, осем – за трудотерапевт, шестима за арттерапевт, четирима – за медицинска сестра, трима за кинезитерапевт/рехабилитатор. 15 са кандидатите за санитари, допуснати за явяване на следващ етап от конкурса, свободните места са пет. С одобрените ще бъде събеседвано на 10 август.
Стана ясно още, че е приключила и процедурата по набиране на потребители. Както е известно, заради липса на кандидати срокът беше удължаван два пъти.

RELATED ARTICLES

Most Popular