Friday, May 3, 2024
HomeРегионСандански Вили Мирева пусна снимка на куче скелет, би тревога: Бизнесмен в Сандански...

 Вили Мирева пусна снимка на куче скелет, би тревога: Бизнесмен в Сандански умъртвява кучетата си от глад и жажда

 

 

„Вижте “бизнесмен” в Сандански как умъртвява кучетата си. Глад, жажда и паразити. Умира едно, взима друго!”, алармира във фейсбук страницата си Вили Мирева. Тя публикува и шокиращи снимки на куче скелет, лежащо безпомощно.

„Божкеее, че и вързано, смъртно наказание от сърце за лудия. Болен мозък, Аман от психопати и убийци.”, написа Златина под публикацията.

„Това е престъпление, има си и глоба, и затвор за това в НК. Нека ако някой стане свидетел на такова страдание на живо същество, да вика полиция и да бие тъпана овреме. Все още може и да има шанс за правосъдие, но за това невинно същество е късно. Отишло си е в мъки. Хайде всички да правим това, което е по силите ни, за да не се повтаря този ужас до безкрай!”, смята Милен Енчев.

„Дайте име, адрес на това гюбре, да се знае кой е тоя гад! Който е в района, да се обади на зоополицаите – най – накрая и те да свършат някаква работа! Тоя изрод, доколкото разбрах, взима куче след куче! Колко животинки трябва да загинат, бе? Който знае и може да каже какъв е бизнесът на тоя, име на фирмата, ако може и някаква снимка, да разпространяваме във фейсбук! Трябва да му се прави антиреклама на фирмата!”, категорична е Боби Йорданова.

Собственикът на нещастната животинка е отнесъл и куп ругатни заради жестокостта си.

Вили Мирева e пуснала и снимка на малко кученце, вързано на мястото на изпосталялото четириного. „Ето я новата жертва”, е написала тя под снимката.

RELATED ARTICLES

Most Popular