Wednesday, May 1, 2024
HomeРегионДолна баня3798 души от Долна баня имат право на глас за евроизборите

3798 души от Долна баня имат право на глас за евроизборите

3798 са жителите на община Долна баня, които имат право да гласуват на 26 май т.г. в изборите за Европейския парламент. Това показват поставените предварителни избирателни списъци до шестте избирателни секции в рилския град със специалната заповед на кмета на общината Владимир Джамбазов.

С друга заповед на долнобанския градоначалник се образува и секция с подвижна избирателна кутия в сградата на общинската администрация. Също така е издадена заповед за поставянето на агитационните материали от участващите в евровота партии и коалиции на определените за целта места. Това са петте на брой специално поставени на територията на общината информационни табла.

Във вторник от 16 часа в сградата на общината кметът на Долна баня Владимир Джамбазов е поканил на консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии представители на ПП ГЕРБ, Коалиция “БСП за България”, ПП ДПС, Коалиция “Обединени патриоти”, ПП “Воля”, Коалиция “Реформаторски блок” и Коалиция “България без цензура”.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular