Tuesday, April 30, 2024
HomeРегионБлагоевград4 нови центъра за лица с психични разстройства в струмянско село официално...

4 нови центъра за лица с психични разстройства в струмянско село официално отвориха врати

Официално бяха открити четири Центъра за грижа за лица с психични разстройства в с. Каменица, община Струмяни. това стана във връзка с изпълнение на проект „Нова дългосрочна грижа за хора с психични разстройства на територията на община Струмяни”.
На тържеството по повод официалното откриване присъстваха кметът на Струмяни Емил Илиев, заместниците му, представители на Агенцията за социално подпомагане, Севделина Траянова – управител на центровете, директори на социални и образователни институции и други.
Както повелява българската традиция всички гости на празника бяха посрещнати с вкусна питка с мед и сол. Специално подготвените изпълнения на децата от ДГ „Патиланци“ – с. Струмяни допринесоха за приятната атмосфера и заредиха всички присъстващи с много настроение и хубави емоции.
По повод откриването на новите центрове за грижа за лица с психични разстройства, кметът Емил Илиев приветства всички с “Добре дошли“. Той благодари на всички екипи, участвали и спомогнали за реализирането на проекта и създаването на модерни социални центрове на територията на общината. Стремежът и желанието ни, с реализирането на този проект, е настанените потребители да получат по-добри условия и по-добра грижа в своето ежедневие, да се чувстват уютно, като в собствен дом и да бъдат спокойни.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular