Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаСлед публикация във в. „Вяра“: Шофьорът на автобуса, счупил с паве витринно...

След публикация във в. „Вяра“: Шофьорът на автобуса, счупил с паве витринно стъкло на магазин в Дупница, се извини на потърпевшата и плати щетите, Вероника Чакърова: Tрогната съм

 

Вероника Чакърова, на която шофьорът Валентин Гогов се извини и плати щетите

 

Шофьорът  на автобуса, който изстреля с гумите на возилото паве в моден бутик в Дупница Валентин Гогов, е разбрал за инцидента от вестник „Вяра“ и веднага е отишъл при потърпевшата Вероника Чакърова да се извини и да плати щетите, научи репортер на вестника.

Гогов трогнал Вероника Чакърова с жеста си – платил лично 70 лв за стъклото на вратата.

Ето какво сподели Вероника Чакърова: „В петък сутринта при мен дойде шофьорът на автобуса, който изтреля паве, оставено върху тротоара със задната гума на автобуса си в стъклената врата на магазина ми. Шофьорът Валентин Гогов ми се извини. Той каза, че е научил за инцидента от своя колега, който прочел петъчния брой на в. „Вяра”.“ Гогов разказал, че слушал радиото в автобуса и не е нито чул, нито видял изхвърчането на павето, което е станало за секунди. Казал й: „Разбрах за инцидента от вестника и много се извинявам за стреса и неприятностите, които по незевисещи от мен причини преживяхте. Имам дете инвалид и съм съпричастен и никога не бих навредил на някого с каквото ида било.“ Той допълнил, че градските автобуси трудно правят завоя при сфетофарите.

„Шофьорът Гогов  и вестник „Вяра” ми върнаха вярата в доброто и човечността! Истинския виновник за инцидента е чиновничесткото безхаберие и нехайство“,заключи Вероника Чакърова.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Поздравление за достойната постъпка Валентине,
    Всяко направено добро с връща стократно.Весели Новогодишни и Коледни празници ви пожелавам!

  2. Браво на Валентин! Малко такива хора останаха! Весели празници!

Comments are closed.

Most Popular